Під час НМТ можливо будуть використані металошукачі

УЦОЯО може перевірити учасників НМТ на наявність на тестуванні заборонених засобів

Перевірка на наявність заборонених засобів

Які вимоги з безпеки виконати, щоб заклад міг працювати

Український центр оцінювання якості освіти може перевірити учасників НМТ на наявність у них заборонених засобів під час тестування.

Таку інформацію зазначила директор Українського центру оцінювання якості освіти Тетяна Вакуленко під час спілкування зі вступниками.

Як вона повідомила, можливість перевірки учасників на наявність у них технічних засобів, що не передбачені процедурою проведення НМТ, є додатковим мотиватором для того, щоб дослухатися до порад інструктора і не ризикувати результатами тестування.

«Ми можемо це робити. І це є однією з причин, чому варто дуже уважно слухати інструктора і коли він повідомить, що мобільні телефони і електронні пристрої варто покласти у відповідні місця — то варто зробити це. Оскільки, якщо у вас вилучать навушники або флешки, для вас тестування може припинитися, і ви не отримаєте свій результат НМТ», — акцентувала керівниця УЦОЯО.

Нагадаємо, що основна сесія тестування відбудеться в період з 5 до 23 червня. Запрошення на тестування учасники НМТ отримають 25–26 травня.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Сертифікація вчителів: що варто знати у 2024 році

У статті зібрали для вас головне про цьогорічну сертифікацію. Дізнаєтеся про зміни та нововведення у сертифікації вчителів. А також коли буде проходити кожен етап сертифікації.
74203

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді