Для входу до пункту тестування обов'язково одягати маску

Теми:
Наявність маски є фактично обов'язковою вимогою під час входу до пункту тестування

Маска для ЗНО-2021

Новий перелік лікарських засобів для медпункту: СКАЧАТИНаявність захисної маски є фактично обов'язковою вимогою під час входу учасників ЗНО-2021 до пункту тестування.

На цій інформації наголосив виконуючий обов’язки директора Українського центру оцінювання якості освіти Валерій Бойко, під час вебінару щодо проведення ЗНО в 2021 році.

«Оскільки пункт проведення зовнішнього незалежного оцінювання на певний час перетворюється на місце перебування значної кількості людей, наявність санітайзера та маски є фактично є обов'язковою вимогою під час входження до пункту проведення зовнішнього незалежного оцінювання», — акцентував очільник УЦОЯО.

Як він зазначив, Український центр оцінювання якості освіти гарантує учасникам ЗНО безпечне проходження тестування в умовах поширення коронавірусної хвороби COVID-19.

Окрім того, він звернув увагу, що у запрошеннях-перепусках вказаний рекомендований час прибуття учасників до пункту проведення тестування для уникнення масових скупчень учасників ЗНО.

«Учасникам тестування не потрібно прибувати до пункту тестування набагато завчасно аби не наражати себе та інших на невиправдану небезпеку біля пункту проведення ЗНО», — зауважив Валерій Бойко.

Зокрема, він закликав учасників тестування дотримуватись вимог допуску, що вказані у запрошенні на тестування.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Складаємо штатний розпис закладу дошкільної освіти

Формування штатного розпису є досить непростим процесом. Тож доводиться залучати і працівників дошкільного закладу, і фахівців кадрової служби, і економістів органу управління освітою. Як проектують штатний розпис дошкільного закладу
48176

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді