Кабмін реалізовуватиме новий проєкт щодо організації відпочинку дітей

Урядом запроваджено принцип «гроші ходять за дитиною» при організації відпочинку дітей

Проєкт організації відпочинку дітейГотовність до роботи влітку: експрес-перевірка

У Кабінеті Міністрів розпочинають реалізацію нового проєкту у сфері організації оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Таким чином, буде запроваджено принцип «гроші ходять за дитиною».

Таку інформацію зазначив прем’єр-міністр Денис Шмигаль. 

Планується, що дитячі центри відпочинку та оздоровлення будуть отримувати кошти за відпочинок кожної дитини.

Зі свого боку діти та їхні родини зможуть обирати, де їм відпочивати.

Наразі такий підхід буде запроваджений для оздоровлення та відпочинку дітей з інвалідністю, дітей із багатодітних та малозабезпечених родин, які зареєстровані у Донецькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Луганській, Миколаївській, Сумській, Харківській, Херсонській та Чернігівській областях.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
4920

Цифровізація української освіти: реалізація, проблеми і перспективи

Через необхідність дистанційного навчання актуальним і перспективним напрямом розвитку вітчизняної системи освіти стала її цифровізація. Що вона передбачає, з якими проблемами зіткнулись розробники Національної платформи цифрової освіти, що чекає педагогів і здобувачів освіти в перспективі – у нашій статті
10331

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді