Співпраця МОН з ЮНІСЕФ: на що спрямована

МОН розраховує на подальшу підтримку Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні

Співпраця МОН з ЮНІСЕФ: на що спрямована

Організація дистанційного навчання: як поліпшити

Про це повідомив міністр освіти Сергій Шкарлет під час онлайн-зустрічі з головою представництва фонду в Україні Лоттою Сильвандер.

Відомство розраховує на подальшу підтримку ЮНІСЕФ у питанні наповнення Всеукраїнської школи онлайн уроками і навчання цифровій грамотності вчителів шкіл та викладачів вишів.

МОН сподівається на підтримку ЮНІСЕФ у питанні професійного розвитку директорів закладів освіти щодо управління закладом в умовах дистанційного навчання, а також у питанні підсилення комунікаційного компонента з цифровізації освіти для більш якісного висвітлення того, що вже зроблено, та того, що планується.

«Я переконаний, що наша подальша співпраця у сфері освіти буде максимально плідною та продуктивною. ЮНІСЕФ залишається нашим надійним партнером у сфері людського розвитку і ми вбачаємо таке партнерство одним з ключових чинників успішної реалізації освітніх реформ в Україні», – зазначив Сергій Шкарлет.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді