Оцінювання учнів може бути проведено дистанційно

У відомстві наголошують на важливості переведення школярів на наступний рік навчання

Оцінювання школярів

Організація дистанційного навчання: як поліпшити

Процес оцінювання результатів навчання здобувачів освіти, у тому числі й підсумкове оцінювання, цього навчального року може, за потреби, відбуватися з використанням технологій дистанційного навчання.

Така інформація зазначена в листі-роз’ясненні Міністерства освіти і науки про організоване завершення 2020/21 навчального року та супутні йому процеси.

В освітньому відомстві акцентують на важливості переведення школярів на наступний рік навчання та видачі учням табелів або документів про освіту в умовах посилених протиепідемічних заходів на території України.

«Оцінювання, зокрема підсумкове, результатів навчання здобувачів освіти може відбуватися (за потреби) з використанням технологій дистанційного навчання», — зазначили у Міністерстві освіти і науки.

Окрім того, у міністерстві нагадали, що через епідемічну ситуацію забороняється проведення конкурсів (будь-яких заходів, спрямованих на перевірку знань, умінь, навичок чи інших компетентностей дитини) під час зарахування дітей для здобуття початкової освіти до закладу освіти.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді