Аудит трудових книжок перед скануванням: з чого почати

Збираєтесь відсканувати трудові книжки працівників, щоб передати скани до Пенсійного фонду? Щоб не мати претензій від ПФУ, перевірте трудові до того, як їх оцифруєте. Почніть з двох обо­в’я­зкових кроків

Аудит трудових книжок перед скануванням: з чого почати

Готові рішення про аудит трудових книжок

Трудові книжки виведуть із ужитку. Трудову діяльність обліковуватиме Пенсійний фонд, а працівник бачитиме відомості про себе в Електронній трудовій книжці. Розділ «Електронна трудова книжка» вже доступний в особистих кабінетах українців на порталі ПФУ.

Заклади освіти мають відсканувати паперові трудові і передати скани до ПФУ. Переноситимуть дані до електронних трудових фахівці Пенсійного фонду.

Перш ніж сканувати трудові книжки, перевірте, чи всі вони на місці. Бракує? Не біда. Підкажемо, як вчинити. Трудова книжка на підробленому бланку спричинить претензії ПФУ, але й на це лихо є своя втіха.

Акт про нестачу трудових книжок у закладі освіти

Доповідна записка про відсутність трудових книжок

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді