Челендж зі здорового харчування для шкіл

ГО Центр «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності» за підтримки Міжнародного фонду «Монделіс» запрошує заклади загальної середньої освіти приєднатися до Фуд челенджу

Челендж зі здорового харчування для шкіл

7 рекомендацій щодо здорового харчування

Реєстрація шкіл триває до 25 квітня включно.

Форма реєстрації: https://healthy-schools.org.ua/reiestraciya/

Фуд челендж – останній із трьох челенджів, до яких школи долучаються у 2020-2021 навчальному році в рамках програми «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів».

Здійснення закупівель у сфері організації харчування в закладах освіти

За 3 роки діяльності навколо програми об’єднались 900 шкіл, 35 тис. вчителів та більше 250 тис. учнів зі всієї України!

Мета програми: розвиток здорового харчування, фізичних активностей та свідомого ставлення школярів до власного здоров'я.

Фуд челендж допоможе зацікавити школярів здоровим харчуванням й продемонструє, що здорова їжа – це легко, смачно й різноманітно.

На учасників чекають цікаві завдання, підбірки корисної інформації, зустрічі з експертами, креатив та співпраця всередині шкільної спільноти задля формування корисних звичок.

Челендж триватиме 4 тижні: з 26 квітня по 24 травня. Протягом цього часу школи виконують креативні завдання та проводять активності на тему здорового харчування, які оцінюють й коментують експерти програми.

За результатами оцінок, 5 найактивніших шкіл отримають гранти загальною сумою 90 000 гривень на закупівлю обладнання для лабораторій з природничих й технічно-математичних (STEM) наук.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Харчування дітей у школі: як правильно організувати

У системі реформ української освіти, організації нової української школи, підхід до харчування дітей у закладах освіти теж потребує удосконалення. Як це зробити у відповідності до сучасних вимог, які ці вимоги – розбираємось далі.
1452

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді