Уряд звільнив школярів від Дердавної підсумкової атестації

Питання звільнення випускників від проходження шкільних іспитів розглянули 13 квітня

Які документи перевіряють під час інституційного аудиту

Депутати Верховної Ради звільнили випускників від проходження обов'язкової державної підсумкової атестації.

Відповідний законопроєкт передбачає, що здобувачі освіти, які цього року завершують здобуття повної загальної середньої освіти, будуть звільнені від проходження державної підсумкової атестації через здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню коранавірусної хвороби.

Тобто учні та студенти, які цього року завершують здобуття повної загальної середньої освіти, можуть відмовитися від складання ДПА у формі зовнішнього оцінювання.

Власна шкільна соцмережа, централізований освітній процес, архів документів, можливість моніторити якість освіти в закладі — усе це про освітню платформу НUMAN.

Однак, для абітурієнтів, які планують вступати до закладів вищої освіти, ЗНО буде проведено в установлені терміни відповідно до визначених регламентів проведення тестування.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Яка структура 2024/2025 навчального року

Навчальний рік 2024–2025 стартує 2 вересня. Дізнайтеся, коли завершитися навчальний рік, яка його структура та на що звернути увагу в умовах війни
247951

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді