Перенесено пробне ЗНО

Дата проведення пробного тестування буде перенесена і в Миколаївській області

У трьох регіонах України перенесли пробне ЗНО

Працівник відмовляється від вакцинації: чи допускати до роботи

На території Чернігівської та Миколаївської областей і Києва було прийнято рішення про перенесення дати проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання.

Таке рішення ухвалено Українським центром оцінювання якості освіти через припинення руху громадського транспорту в регіоні.

Поки що планується, що пробне ЗНО в столиці, Чернігівській та Миколаївській областях відбудеться 24 квітня.

В інших регіонах України пробне ЗНО буде проведено, як і планувалося, 10 квітня.

Міністерство освіти і науки, Український і регіональні центри оцінювання просять учасників пробного ЗНО бути максимально відповідальними, дотримуватися рекомендацій медиків, правил соціального дистанціювання, не наражати себе та інших на небезпеку, а також стежити за самопочуттям перед тестуванням.

Власна шкільна соцмережа, централізований освітній процес, архів документів, можливість моніторити якість освіти в закладі — усе це про освітню платформу НUMAN.

Якщо учасник вирішить залишитися вдома, він зможе завантажити всі матеріали тестування, занести відповіді до спеціального сервісу, щоб визначити свої результати, не створюючи додаткових ризиків для здоров’я.

Через стрімке загострення епідемічної ситуації в Україні, учасникам пробного ЗНО варто напередодні тестування зайти у свої кабінети на сайтах відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти та ознайомитися із актуальною інформацією щодо проведення тестування.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді