Завершення ІІ етапу сертифікації вчителів

10 квітня — останній день самооцінювання вчителів початкової школи

Другий етап сертифікації вчителів

Як провести тарифікацію педагогів

10 квітня завершується другий етап незалежного тестування фахових знань і вмінь — самооцінювання, в якому бере участь 921 учитель початкової школи.

Як зазначали в Міносвіти, обов’язковою умовою проходження другого етапу сертифікації є надіслані до 18:00 10 квітня 2023 року результати самооцінювання на електронну пошту [email protected].

Попередньо всі учасники сертифікації, які успішно пройшли перший етап тестування вчителів, отримали на свої електронні адреси анкети для самооцінювання. 

Учасники сертифікації, які за підсумками другого етапу наберуть менше, ніж 60% від максимальної кількості тестових балів, будуть вважатися такими, що не склали іспит. Тож не зможуть брати участі у наступному етапі сертифікації.

Моніторити інформацію щодо допущення чи недопущення до участі в наступних етапах сертифікації можна в особистих кабінетах на сайті УЦОЯО.

Чи зобов’язані керівники закладів освіти подавати декларацію

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді