921 учитель успішно пройшли перший етап сертифікації

Дві третини учасників сертифікації, що брали участь в ЗНО вчителів, подолали пороговий бал

Другий етап сертифікації вчителів

Як провести тарифікацію педагогів


66% учителів початкових класів, які були учасниками незалежного оцінювання фахових знань та умінь, подолали пороговий бал.

Таку інформацію зазначили в Державній службі якості освіти України. 

За результатами І етапу сертифікації, 921 педагог з 1386 зареєстрованих склали ЗНО для учителів і мають право для проходження ІІ етапу сертифікації педагогічних працівників початкових класів.

Зокрема, під час другого етапу сертифікації учителів передбачається самооцінювання власної педагогічної майстерності.

Він відбудеться з 6 до 10 квітня 2023 року.

Перед цим, у період з 3 по 5 квітня, учасники сертифікації отримають на свої електронні адреси лист з інформацією щодо персонального доступу до форми анкети самооцінювання.

Зауважимо, що її заповнення у 2023 році здійснюватиметься за допомогою інформаційно-аналітичної системи EvaluEd.

Окрім того, обов’язкова умова цьогорічного проходження другого етапу сертифікації — результати самооцінювання мають бути надіслані до 18:00 10 квітня 2023 року на електронну пошту [email protected].

У прикріплених документах можна ознайомитися з формою анкети для самооцінювання та методичними рекомендаціями щодо її заповнення. 

 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
5000

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді