Виділили 1 млрд грн на закупівлю ноутбуків у школи

Субвенцію направлять на облаштування комп’ютерним обладнанням робочого місця вчителя

Нова субвенція: виділено 1 млрд грн на закупівлю ноутбуків у школи

Що робити з продуктами, термін придатності яких спливає

Оновлену субвенцію обсягом 1 млрд грн на заходи, спричинені епідемією COVID-19 в сфері освіти, буде спрямовано на облаштування комп’ютерним обладнанням робочого місця вчителя.

Таку інформацію оприлюднив начальник головного управління загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти та науки України Юрій Кононенко під час панельної дискусії «Рік в онлайні: як впоралася система шкільної освіти з викликами пандемії? Досвід України та Естонії».

Як він зазначив, у бюджеті 2021 року на заходи, спрямовані на боротьбу з гострою респіраторною хворобою COVID-19 та її наслідками під час навчального процесу в закладах загальної середньої освіти, виділено понад мільярд гривень.

«Ці кошти направлять для облаштування комп’ютерним обладнанням робочого місця вчителя. Передусім — на закупівлю ноутбуків для організації дистанційного навчання», — повідомив Юрій Кононенко.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Фінансова автономія закладу освіти: перший крок

Керівники багатьох закладів уже запровадили автономію закладу, а деякі ще побоюються брати на себе таку відповідальність. Ділимося секретами першопрохідців, які вже можуть поділитися досвідом і запровадження, і роботи у режимі фінансової автономії
17097

Підвезення до закладу освіти: що варто знати, щоб організувати

Підвезення — необхідність для тих, хто живе у сільській місцевості за межею пішохідної доступності до закладу освіти. Як його організувати та яку документацію потрібно вести? Які є варіанти перевезень?
56459

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді