Київ закриває школи та дитсадки на карантин

Віталій Кличко заявив про запровадження суворих обмежень у Києві із закриттям шкіл, садочків та обмеженням доступу до громадського транспорту.

Київ закриває школи та дитсадки на карантин

Чи можна продовжити навчання в червні

Обмеження почнуть діяти з 5 квітня і триватимуть до 16 квітня.

Громадським транспортом зможуть користуватися лише люди зі спецперепустками. Так як це було під час локдауну минулої весни.

Що змінити у посадових інструкціях через коронавірус

«У нас більше тисячі хворих щодоби. І смертність - по 35-40 хворих помирають щодня у столиці. І понад 700 людей кожної доби з підтвердженим коронавірусом чи підозрою на нього, з пневмоніями», - зауважив мер Києва.

«В нас немає іншого вибору. Інакше будуть сотні смертей щодня! З понеділка, 5 квітня, столиця закриває всі школи і дитячі садочки. Увесь громадський транспорт – і наземний, і метро – працюватиме за спеціальними перепустками пасажирів. Тобто, виключно для перевезень працівників підприємств критичної інфраструктури», - заявив мер столиці.

Як оплатити роботу педагогів під час карантину

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42296

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді