МОН планує розробити електронну платформу гуртків і секцій

Електронна платформа допоможе школярам обирати для себе гуртки, клуби або секції

Сім небезпечних челенджів: ВРАХУЙТЕ НАЙВАЖЛИВІШЕ

В Україні вирішили розробити інформаційно-аналітичну платформу системи сфери позашкільної освіти, яка стане в нагоді батькам та школярам під час вибору найближчих за місцем проживання та напрямом діяльності гуртків, клубів та секцій.

Гурткова робота в дитсадку: планування

Відповідний меморандум підписаний між Міністерством освіти і науки та ІТ-компанією «SoftServe».

Окрім того, заплановано, що користувачі платформи також матимуть можливість ознайомитись з графіком роботи та популярністю гуртка, відслідковувати рівень технічного забезпечення закладів позашкільної освіти та бачити їхню кадрову наповнюваність тощо.

У Міносвіти повідомляють, що запланований функціонал буде доповнюватись і розширюватись відповідно до потреб користувачів.

Проєкт платформи буде реалізовано спільно з Міністерством молоді та спорту і Міністерством культури та інформаційної політики.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді