Оновили анкету самооцінювання для сертифікації вчителів

Оновлена анкета розроблена з урахуванням вимог нового професійного стандарту
Оновили анкету самооцінювання для сертифікації вчителів

Які документи перевіряють під час інституційного аудиту

Державна служба якості освіти ухвалила оновлену анкету самооцінювання учасників сертифікації власної педагогічної майстерності, а також розробила методичні рекомендації щодо її заповнення.

Таким чином, оновлена анкета самооцінювання розроблена з урахуванням вимог нового професійного стандарту вчителя.

Мета цієї анкети — відстеження та оцінювання учасником сертифікації динаміки особистісного зростання та індивідуального розвитку, виявлення сильних та слабких сторін власної професійної діяльності, осмислення досягнутого та проєктування подальшого професійного вдосконалення.

Анкета складається зі 100 тверджень, які своїм змістом відповідають трудовим діям професійних компетентностей, зазначених у професійних стандартах учителів. Кожне твердження має 5 запропонованих варіантів відповідей.

Для того щоб заповнити анкету, учаснику потрібно прочитати запропоновані твердження, усвідомити й оцінити, якою мірою кожне з них відповідає професійній діяльності учасника сертифікації та обрати один із п'яти варіантів відповіді.

Результати самооцінювання учасники сертифікації мають надіслати самостійно.

Інформація про строки та адреси електронної пошти буде оприлюднена на сайті Держслужби до 31 березня.

Нагадаємо, що другий етап сертифікації вчителів початкових класів складається з проходження анкети самооцінювання.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Сертифікація вчителів: що варто знати у 2024 році

У статті зібрали для вас головне про цьогорічну сертифікацію. Дізнаєтеся про зміни та нововведення у сертифікації вчителів. А також коли буде проходити кожен етап сертифікації.
74203

Як оцінюватимуть учасників сертифікації-2020

Державна служба якості освіти оновила методику оцінювання професійних компетентностей учасників сертифікації. Як воно відбуватиметься у 2020 році? Скачайте оновлену методику оцінювання, а також нову анкету самооцінювання учасником сертифікації власної педагогічної майстерності
17218

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді