У Києві відкривають інтерактивний музей науки для дітей та дорослих

У Києві почне працювати інтерактивний музей «Відкривай портал у науку»

Інтерактивний музей науки

Як провести тарифікацію педагогів

31 березня відкриється інтерактивний музей «Відкривай портал у науку» у торгово-розважальному центрі «Gulliver». Вхід у музей безоплатний за умови попередньої реєстрації.

Таку інформацію зазначили в Телеграм-каналі Міністерства освіти та науки. 

Під час відвідування музею діти та дорослі дізнаються, як працює голограма, звичайний поршень та повітряний глушник, і познайомляться з такими явищами, як симетрія обличчя, відчуття балансу та магнетизм. Важливо, що з кожним науковим експонатом можна та необхідно взаємодіяти. 

«Ми радо погодились на пропозицію ТРЦ «Gulliver» разом реалізувати цей проєкт, бо #наука_всюди. Цього разу ми доповнюємо простір майстернею ідей. Кожен може спробувати збудувати міст та вежу з незвичних матеріалів, потренувати мозок та швидкість реакції», — повідомила Марія Дуброва, директорка Музею науки МАН України.

Період роботи музею з 31 березня до 30 червня з 11:00 до 17:00 у будні та до 19:00 у вихідні. У понеділок та вівторок він буде зачиненим.

Для входу до музею потрібно забронювати місце, зробити це можна за посиланням

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді