У Києві відкривають інтерактивний музей науки для дітей та дорослих

У Києві почне працювати інтерактивний музей «Відкривай портал у науку»

Інтерактивний музей науки

Як провести тарифікацію педагогів

31 березня відкриється інтерактивний музей «Відкривай портал у науку» у торгово-розважальному центрі «Gulliver». Вхід у музей безоплатний за умови попередньої реєстрації.

Таку інформацію зазначили в Телеграм-каналі Міністерства освіти та науки. 

Під час відвідування музею діти та дорослі дізнаються, як працює голограма, звичайний поршень та повітряний глушник, і познайомляться з такими явищами, як симетрія обличчя, відчуття балансу та магнетизм. Важливо, що з кожним науковим експонатом можна та необхідно взаємодіяти. 

«Ми радо погодились на пропозицію ТРЦ «Gulliver» разом реалізувати цей проєкт, бо #наука_всюди. Цього разу ми доповнюємо простір майстернею ідей. Кожен може спробувати збудувати міст та вежу з незвичних матеріалів, потренувати мозок та швидкість реакції», — повідомила Марія Дуброва, директорка Музею науки МАН України.

Період роботи музею з 31 березня до 30 червня з 11:00 до 17:00 у будні та до 19:00 у вихідні. У понеділок та вівторок він буде зачиненим.

Для входу до музею потрібно забронювати місце, зробити це можна за посиланням

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
5015

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді