Маски у громадських місцях «червоних» карантинних зон: що врахувати

Штрафуватимуть громадян за відсутність маски у громадських місцях «червоних» карантинних зон лише після ігнорування попередження

Маски у громадських місцях «червоних» карантинних зон: що врахувати

Обладнання для створення розвивального середовища: ГОТОВА ТАБЛИЦЯ

Про це у коментарі Укрінформу повідомив заступник директора Департаменту - начальник відділу забезпечення онлайн-комунікації Міністерства внутрішніх справ Ярослав Тракало.

Карантин: нові правила роботи

«Одразу ніхто не буде штрафувати. Спочатку поліцейські проводитимуть профілактичну бесіду, чому важливий масковий режим. Якщо буде нерозуміння з боку громадян, то, звичайно, тоді можуть штрафувати», - зазначив Ярослав Тракало.

Нагадаємо, що 22 березня Кабінет Міністрів ухвалив постанову, якою, зокрема, забороняється знаходження у місцях загального користування в регіонах, віднесених до червоної зони епідемічної небезпеки, без використання масок чи респіраторів. У червоній зоні забороняється перебувати на територіях загального користування без вдягнутих засобів індивідуального захисту.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді