Кабмін оновив перелік посад педагогічних працівників

До переліку посад педагогічних та науково-педагогічних працівників додали посаду керівника територіальних курсів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності

Кабмін оновив перелік посад педагогічних працівників

Наказ про уточнення посадових інструкцій: ПРИКЛАД

Навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з цивільним захистом, проводять у навчально-методичних центрах сфери цивільного захисту.

Територіальні курси — відокремлені структурні підрозділи навчально-методичних центрів, у штаті яких — викладачі, методисти та майстрів виробничого навчання.

Раніше в переліку посад педагогічних та науково-педагогічних працівників були відсутні посади завідувача територіальних курсів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності та керівника курсів, які фактично виконували педагогічну діяльність. Але формально до цих посад не були поширені права, обов’язки і гарантії, передбачені законодавством у сфері освіти для педагогічних працівників.

Для того, щоби врегулювати відповідні права завідувачів територіальних курсів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності як педагогічних працівників, Кабінет Міністрів доповнив посадами завідувача територіальних курсів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності та його заступника перелік посад педагогічних та науково-педагогічних працівників, затверджений постановою КМУ від 14.06.2000 № 963.

Про ці зміни повідомили в постанові КМУ «Про внесення зміни до переліку посад педагогічних та науково-педагогічних працівників» від 17.03.2021 № 216.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді