Скільки закладів освіти в Україні мають укриття

Лише дві третини закладів освіти України обладнані сховищами

скільки закладів освіти в Україні мають укриття

Вимоги пожежної безпеки: чекліст

Таку інформацію повідомив міністр освіти Сергій Шкарлет в ефірі телемарафону. 

За словами міністра, показник закладів освіти, в яких є укриття, знизився, але не суттєво.

«Станом на 1 вересня ми підійшли до показника 69% укриттів в закладах освіти. На сьогодні цей показник трохи нижчий – 66% укриттів, а це 18 630 закладів», – наголосив Сергій Шкарлет.

Найкращий показник з облаштування укриттів мають заклади профтехосвіти – це 96%. У школах цей показник становить 74%, а у закладах дошкільної освіти – 54%.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як природно навчати іноземної мови в дошкільному віці

Чому педагоги дошкільних закладів з гордістю заявляють, що їхні вихованці вже у молодшій групі вивчають іноземні мови, у середній — розв’язують математичні рівняння, а в старшій — вивчають основи комп’ютерної грамотності? Чи варто починати навчання іноземної мови в дошкільному віці?
3869

Заняття з англійської мови в дитячому садку

Виберіть конспект заняття з англійської мови в дитячому садку, що найліпше підійде вашим вихованцям, а також скачайте інфорграфіку із вправами для дітей різного віку.
30093

Виховуємо патріотів на заняттях з англійської мови

Виховувати в дітей патріотичні почуття можна навіть під час вивчення іноземної мови. Поговоріть із дошкільниками на заняттях з англійської мови про Батьківщину, неповторність її природи, про суспільні й сімейні цінності
3862

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді