До завершення реєстрації на ЗНО залишилось менше 10 днів

Для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні вже зареєстровано майже 150 тисяч осіб

До завершення реєстрації на ЗНО залишилось менше 10 днів

Зовнішнє незалежне оцінювання - 2021: СКАЧАЙТЕ ІНТЕРАКТИВНУ КАРТИНКУ

5 березня завершується реєстрація здобувачів повної загальної середньої освіти поточного року та випускників минулих років для участі в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання.

Таку інформацію зазначили в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Наразі для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні й державній підсумковій атестації зареєстровано майже 150 тисяч осіб, які обрали понад 611 тисяч тестувань.

Серед переліку найпопулярніших предметів у здобувачів освіти, математика, яку обрали майже 120 тисяч осіб, історія України — понад 115 тисяч осіб, а також українська мова і література — понад 100 тисяч учасників. Ще понад 46 тисяч осіб зареєструвалися для участі в тестуванні з української мови.

Також традиційно популярними є географія (понад 70 тисяч осіб), англійська мова (понад 60 тисяч учасників) і біологія (понад 48 тисяч осіб).

Щодо територіального показника реєстрації, успішно зареєстрованих для проходження ЗНО станом на 23 лютого, у Харківській і Полтавській областях ( понад 50%), найменше зареєстрованих — у Хмельницькій області (19%).

Спеціалісти УЦОЯО звертають увагу осіб, які надіслали реєстраційні документи, на те, що підтвердженням факту реєстрації для участі в ЗНО є Сертифікат, який особа отримує в індивідуальному конверті разом з реєстраційним повідомленням.

У разі, якщо Вам не надійшов цей Сертифікат, варто перевірити стан опрацювання реєстраційних документів за допомогою спеціального сервісу.

Якщо ж документ для проходження ЗНО отримано, але в ньому наявні помилки в персональних даних, то учасники мають можливість внести необхідні зміни до 5 березня 2021 року, скориставшись спеціальним сервісом «Внести зміни».

Нагадаємо, що основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання проходитиме з 21 травня до 15 червня 2021 року.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді