Дітям на ТОТ забороняють вчитися онлайн

На тимчасово окупованих територіях дітям забороняють вчитися онлайн в українських закладах освіти

Освітній процес на ТОТЯк працювати з трудовими книжками під час воєнного стану

У школах Каховського району загарбники забороняють дітям навчатися онлайн в українських закладах освіти та погрожують депортувати школярів. Крім цього, окупанти продовжують використовувати будівлі освітніх установ як місця розташування військ.

Про це зазначили на сторінці Генштабу ЗСУ. 

У повідомленні йдеться, що у місцевих школах населених пунктів Каховського району російські окупанти забороняють школярам навчатись онлайн за українською програмою.

Зокрема, місцеві викладачі відмовляються проводити навчання дітей за російською програмою, і через це окупанти погрожують примусово вивозити дітей на так зване «навчання» вглиб тимчасово зайнятої Херсонщини, а також до росії та окупованого Криму.

Як повідомили в зведенні, у Херсонській області (населений пункт Таврійське Скадовського району) у приміщенні дитячого садочка загарбники розгорнули «польовий шпиталь», де лікують російських військовослужбовців.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Сертифікація вчителів: що варто знати у 2024 році

У статті зібрали для вас головне про цьогорічну сертифікацію. Дізнаєтеся про зміни та нововведення у сертифікації вчителів. А також коли буде проходити кожен етап сертифікації.
74203

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді