Вступна кампанія для випускників з окупованих територій відбуватиметься дистанційно

Вступники з окупованих територій зможуть проходити процедури вступу дистанційно

Дистанційний вступ для випускниківЯк підтримати підлітка у кризовій ситуації: 10 порад

Вступники, які зареєстровані та перебувають на тимчасово окупованій території, зможуть проходити усі процедури вступної кампанії дистанційно.

Таку інформацію зазначив міністр освіти та науки Сергій Шкарлет. 

Зокрема, укласти договір про здобуття освіти такі вступники зможуть впродовж трьох місяців після початку навчання.

Детальніше про застосування пільг для жителів особливо небезпечних територій стане відомо навесні, з урахуванням ситуації в Україні.

Раніше Міносвіти разом з Українським центром оцінювання якості освіти презентували модель проведення національного мультипредметного тесту, за результатами якого відбуватиметься конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2023 році.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Мозковий штурм — інструмент сучасної педагогічної ради

«Сучасна педагогічна рада» — поняття широке і нечітке. Тут можна розуміти інноваційну, інтерактивну, нестандартну форми проведення педради, а чи яку іншу, не менш цікаву. Ми ж зупинимося на методі брейнштормінгу, або мозкового штурму, який дедалі більше входить в освітню практику і є ознакою нетрадиційного підходу керівництва у виборі форм роботи з педагогами
12259

Сертифікація вчителів: що варто знати у 2024 році

У статті зібрали для вас головне про цьогорічну сертифікацію. Дізнаєтеся про зміни та нововведення у сертифікації вчителів. А токож, коли буде проходити кожен етап сертифікації.
72713

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді