МОЗ: школи мають отримати ліцензію на медичну практику

МОЗ пропонує школам отримати ліцензію на провадження діяльності з медичної практики

МОЗ: школи мають отримати ліцензію на медичну практику

Cтроковий трудовий договір перетворився на безстроковий: чи вносити у трудову книжку

Офіційний лист з відповідним зверненням Міністерства охорони здоров’я надіслано на адреси Обласних державних адміністрацій.

Окрім того, у МОЗ України посилаючись на доручення прем’єр-міністра 14 грудня 2020 року повідомляють, що школи мають можливість забезпечити безперебійний доступ до медичного обслуговування учнів шляхом укладання договору з іншим суб’єктом господарювання, який має відповідну ліцензію або отримати ліцензію на заклад освіти, у разі наявності в штаті закладу медичного працівника.

Для того, щоб отримати дану ліцензію, заклад освіти має подати відповідну заяву до органу ліцензування, а також відомості про стан матеріально-технічної бази, наявність персоналу із зазначенням його освітнього та кваліфікаційного рівня.

У Міністерстві охорони здоров’я зазначили, що документи на отримання ліцензії можуть бути подані за допомогою поштового відправлення зі списком вкладення до МОЗ України (01601, м. Київ, вул. Грушевського, буд. 7) або через запроваджений МОЗ України Центр адміністративних послуг «Єдине вікно», що розташований у приміщенні Державного підприємства «Державний експертний центр МОЗ України» за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, буд. 10.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді