Освітян запрошують до обговорення шкільних підручників

Теми:
Метою обговорення підручників є створення передумов підвищення якості літератури
Освітян запрошують до обговорення щодо шкільних підручників

Чи запобігли перехресного забруднення: шість чеклістів

Міністерство освіти і науки опублікувало офіційний лист, в якому запрошує працівників освітньої галузі та батьків ознайомитися з фрагментами електронних версій підручників для 4 та 8 класів та приєднатися до обговорення: висловити свої зауваження та пропозиції щодо їх змістового наповнення.

Мета розгляду проєктів майбутніх електронних підручників - створення передумов підвищення якості навчальної літератури.

У МОН України повідомляють, що під час обговорення всі бажаючі зможуть висловити пропозиції щодо змістового наповнення підручників, їх сучасності, відповідності запитам учнів, віковим особливостям, дизайнерського оформлення тощо.

Підсумки громадського обговорення будуть передані видавництвам і авторам підручників для врахування під час їх доопрацювання.

Надіслати коментарі, висловити зауваження та пропозиції до кожної електронної версії підручника можна в електронній бібліотеці Інституту модернізації змісту освіти.

В освітньому відомстві виразили сподівання, що співпраця відомства з педагогічною спільнотою й громадськістю виявиться міцним підґрунтям поліпшення якості шкільної освіти.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді