Школи в Тернополі переходять на дистанційне навчання

У Тернополі вирішили таки дотримуватись посилених карантинних заходів, введених урядом з 8 до 24 січня

Школи в Тернополі переходять на дистанційне навчання

Держбюджет-2021: основ­ні показники

Цю інформацію оприлюднив мер міста Тернополя Сергій Надал на своїй сторінці Фейсбук.

«Дорогі тернополяни! Ми зробили все, щоб Тернопіль працював з 8 січня у звичному режимі. Але наша пропозиція урядом не була підтримана. Я вважаю, що ситуація із захворюваністю на коронавірус у кожному місті різна. У Тернополі вона не є критичною, однак Кабінет Міністрів вимагає дотримання локдауну одночасно у всіх міста України», – повідомив Сергій Надал.

Мер міста також зазначив, що «школи змушують перейти на дистанційне навчання до 24 січня». Однак, згідно з рішенням уряду, дитячі садки будуть працювати в звичайному режимі.

Зокрема він додав, що дозвіл на роботу має лише той бізнес, якому дозволено постановою уряду.

Варто нагадати, що 6 січня Сергій Надал казав, що Тернопіль не вводитиме посилений карантин з 8 до 24 січня. Він пояснював це тим, що епідемічна ситуація у місці не вимагає додаткових заходів.

Пізніше мер міста на своїй сторінці Фейсбук написав, що таки не виключає посилення карантину.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Адаптація учнів 1 класу до навчання

Учорашні дошкільники нетерпляче чекають першого вересня, мають позитивне налаштування на навчання. Бути щасливим володарем портфеля, підіймати руку на уроці, отримувати відмітки — все це як чудова гра. Та згодом може виявитися, що грати не так уже й цікаво.
38588

Коли весняні канікули в школі — працює план

Кожен заклад освіти самостійно планує графік канікул. У декого вони розпочнуться в березні і будуть короткотривалими. Більшістю організаційних питань до весняних канікул у загальноосвітньому навчальному закладі опікується заступник директора
22251

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді