В Україні запрацював єдиний сервіс про онлайн освіту

Метою сервісу є якого інформування про можливості доступу до навчальних платформ та сервісі

Онлайн-освіта в УкраїніЯк підтримати підлітка у кризовій ситуації: 10 порад

В Україні створили онлайн сервіс, метою якого є інформування закладів освіти про наявні для них можливості безкоштовного доступу до навчальних платформ та ресурсів.

Як повідомляють у Міністерстві освіти та науки, сервіс орієнтований на вчителів, викладачів, учнів та студентів. 

Наразі сервіс уже містить актуальну інформацію про такі сервіси, як Coursera, Udemy, edX, Labster, Zoom, Google Workspace. Планується, що інформація постійно оновлюватиметься.

Зокрема, планується, що створення інструментарію для збору й узагальнення інформації від викладачів щодо відповідності різних онлайн-курсів навчальним дисциплінам та особливостям їхнього застосування.

Окрім того, буде проведено вебінар-презентацію ресурсу «Цифрові сервіси для освіти України» для технічних адміністраторів закладів освіти, викладачів, учнів і студентів. Вебінар відбудеться 7 грудня 2022 року о 12:30 за посиланням.

Зазначимо, що відповідний ресурс створений Міністерством освіти і науки спільно з Інститутом освітньої аналітики у співпраці з компанією SoftServe, за підтримки проєкту «Tech To The Rescue» та краудсорсингової ініціативи OPEN/TECH.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді