Система електронних журналів в українських школах

Метою запровадження онлайн платформи є дерегуляція управління системою освіти

Система електронних журналів в українських школах

Електронний документообіг: ПЕРЕВАГИ

В Україні відбувся запуск системи електронних класних журналів для шкіл Electronic Journal.

Платформа розроблена Інститутом освітньої аналітики Міністерства освіти і науки.

Введення даного онлайн-ресурсу має на меті дерегуляцію управління системою освіти, а також спрощення ведення шкільного документообігу.

Система забезпечує вчителів, батьків та учнів цілодобовим доступом до шкільних оцінок, статистики відвідуваності та інших ресурсів електронного класного журналу.

За словами розробників, запуск платформи Electronic Journal є особливо актуальним для тих шкіл та громад, які не можуть придбати альтернативні комерційні програмні продукти.

Завдяки системі, заклади освіти зможуть створювати документи, зокрема, класний журнал, лише в електронній формі.

Окрім того, користувачі платформи отримають доступ до актуального переліку уроків в режимі онлайн з мобільних пристроїв або персонального комп’ютера.

Також ресурс може збирати освітню статистику з використанням індивідуальних даних учнів та педагогічних працівників із їх подальшою деперсоналізацією.

Щоб під ’єднатися до системи електронних класних журналів, заклад освіти має надіслати запит щодо підключення до E-Journal на адресу Інституту освітньої аналітики та вказати необхідні дані для реєстрації школи.

Після розгляду запиту на реєстрацію, шкільний адміністратор, отримавши права доступу до системи, зможе використовувати можливості системи електронних класних журналів.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді