МОН планує розпочати реєстрацію на НМТ-2023 у квітні

Тестування вступників планується провести у червні – липні в межах основної та додаткової сесій

Реєстрація на НМТ-2023

Як провести тарифікацію педагогів

Міністерство освіти та науки планує розпочати реєстрацію для участі в НМТ, який у 2023 році замінить традиційне ЗНО, у квітні.

Таку інформацію зазначив міністр освіти та науки Сергій Шкарлет. 

Насамперед тестування випускників заплановане на червень – липень 2023 року в межах основної та додаткової сесій.

Зокрема, для вступу у 2023 році можна буде використати результати НМТ 2023 року, НМТ 2022 року, а також ЗНО 2020-2021 років.

Варто нагадати, що освітнє відомство ініціювало підготовку спеціального законопроєкту, який дозволить проводити НМТ у 2023 році.
Деталі проведення вступної кампанії будуть оприлюднені у відповідному Порядку прийому, який затвердить МОН після прийняття відповідного закону Верховною Радою України.  

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Щорічний звіт директора школи

Звітування можна провести в актовому залі, а можні і онлайн. Дізнайтеся, що врахувати для виступу онлайн, як його побудувати і що допоможе зробити його вдалим. Про що звітує директор і за якою структурою — у статті
46384

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
5016

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді