Інформаційно-аналітична система EvaluEd: як працює

Сьогодні, 23 листопада 2022 року, Державна служба якості освіти України в UNIT.CITY презентувала інформаційно-аналітичну систему EvaluEd

Індивідуальний навчальний план: чи обов'язково складати

Систему уже випробували під час сертифікації вчителів та протестували у питаннях самооцінювання освітнього й управлінського процесів.

EvaluEd постійно доступна онлайн і відкрита не лише для завдань аналізу, а й своєчасної актуалізації даних верифікованими користувачами. 

Система цифровізує та автоматизує процес проведення інституційного аудиту в школі. І зовнішні експерти, і школа в режимі реального часу зможуть вносити дані, отримані під час аудиту, аналізувати їх та готувати висновки й рекомендації без залучення сторонніх онлайн-інструментів. 

«Рік тому ми поставили за мету втілити інформаційно-аналітичну систему EvaluEd до 2025 року. Сьогодні ця система випробувана під час сертифікації вчителів та протестована у вибірці шкіл для самооцінювання освітнього й управлінського процесів. Уже отримали підтвердження практичності та затребуваності від освітянської спільноти. Адже EvaluEd — це не про освітню статистику, а про реальний стан справ у закладах освіти», — розповів Руслан Гурак, Голова Державної служби якості освіти України.

Спікери зазначили, що завдяки системі EvaluEd найближчим часом будуть удосконалені процедури проведення інституційних аудитів, самооцінювання закладів освіти та етапів сертифікації педагогічних працівників. Крім того, Іван Юрійчук, заступник Голови Служби з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, додав, що у перспективі планують вдосконалити заходи державного нагляду (контролю) та аналізу діяльності органів місцевого самоврядування щодо забезпечення ними якості освіти в громадах.

 

 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
4925

Вчителю-початківцю, керівнику закладу освіти, вчителю-наставнику все про педагогічну інтернатуру

Ви початківець, який вперше розпочинає свою педагогічну діяльність, чи керівник, що прийняв на роботу молодого спеціаліста, а, можливо, вас призначили наставником до інтерна – у цій статті ви знайдете відповіді, як на законних підставах врегулювати трудові відносини між всіма учасниками навчально-виховного процесу, допомогти адаптуватися молодому педагогові і формувати професійні компетентності з перших кроків
15517

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді