МОЗ проти скасування локдауну

Чи буде карантин з 08 січня та чи закриватимуть школи: позиція МОЗ

Чи захистили права працівників на час карантину: ТЕСТ

«МОЗ проти перенесення карантину, проти його скасування. Хочу нагадати, що у нас фіксується в період свят близько 5, 6 майже 7 тисяч випадків захворювання на COVID-19. Щодня від цієї хвороби помирає до 200 людей. Наразі понад 23 тис. людей знаходяться в лікарнях і потребують меддопомоги в стаціонарах. Більше 10% - це важкі хворі, взагалі збільшується кількість важких хворих», - зазначив Максим Степанов.

Він нагадав, що про введення жорстких карантинних обмежень з 8 по 25 січня було повідомлено заздалегідь. Окрім цього, за його словами, за прогнозами епідеміологів, після новорічних світ очікується зростання кількості хворих на COVID-19.

Нагодаємо, раніше київський департамент освіти і науки оновив рекомендації щодо роботи у період карантину.

«За результатами опитування керівників шкіл Києва, понад 80% бажають працювати за чіткими зрозумілими правилами. Тому ми підготували поради та рекомендації для усіх типів закладів: загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти. Для підвищення професійної майстерності педагогів заплановано майстер-класи, семінари, тренінги в онлайн-форматі. У поміч керівникам освітніх установ буде надано Google-календар подій.

СКАЧАТИ ПАМ'ЯТКУ

Тут для себе знайдуть цікаву інформацію всі учасники освітнього процесу. Психологи надаватимуть свої рекомендації, як створити святковий, комфортний настрій у період, коли сім’я залишається вдома в замкненому просторі та багато інших професійних цікавих рекомендацій», – повідомила очільниця департаменту Олена Фіданян.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42295

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді