Наступних етапів всеукраїнських олімпіад не буде

Відомство просить не проводити другий та третій етапи всеукраїнських учнівських олімпіад

Чи виконали вимоги нового Санітарного регламенту: ПЕРЕВІРТЕ ЗА ЧЕКЛІСТОМ

Міністерство освіти і науки України висунуло рекомендацію не проводити другий та третій етапи всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів під час дії карантинних обмежень.

Цю інформацію опублікували в офіційному зверненні міністерства, надісланому на адреси керівників обласних департаментів освіти і науки та директорів шкіл.

У МОН України зазначають, що на території країни впроваджено карантин до 28 лютого 2021 року, який унеможливлює проведення другого етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, який мав відбутися до кінця грудня 2020 року, та третього етапу олімпіад, проведення якого було заплановане в січні-лютому.

«Привертаємо Вашу увагу до вказаних вище змін у законодавстві та просимо вжити заходи, необхідні для забезпечення безпеки та збереження здоров'я учасників освітнього процесу», — акцентували у відомстві.

Наступних етапів всеукраїнських олімпіад не буде

Отримуйте новини там, де Вам зручно – Telegram та Facebook

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді