Показ української документальної стрічки про дітей з аутизмом

З 3 грудня в кінотеатрах розпочнеться показ документальної стрічки «Ау» про дві українські родини, які виховують дітей із розладом аутичного спектру

Міфи про аутизм: дізнайтеся більше

Анонс національної прем’єри документального фільму Ольги Калчугіної «АУ» опублікували на сайті Держкіно.

3 3-го до 9-го грудня фільм буде в прокаті київського кінотеатру «Жовтень». А 4 грудня відбудеться презентація фільму за участю творчої групи.

В інших містах України (Київ, Львів, Одеса, Харків, Дніпро, Суми) фільм буде презентовано в кінотеатрах мережі «Планета Кіно».

«Аутизм – не хвороба, а стан, із яким людина народжується. Аутизм – це пожиттєва особливість розвитку мозку, яка впливає на комунікацію і стосунки з іншими людьми, на сприйняття і розуміння навколишнього світу.

Герої фільму Ольги Калчугіної – дві українські родини, які виховують дітей із розладом аутичного спектру. У центрі сюжету – дві мами зі своїми синами 10-ти і 15-ти років. Жінки товаришують, діляться труднощами і радостями, підтримують одна одну, хоча й живуть у різних країнах», – коментують у Держкіно.

Творча група документальної стрічки:

  • режисерка-постановниця та авторка сценарію – Ольга Калчугіна,
  • оператор-постановник – Костянтин Воробйов,
  • генеральний продюсер фільму – Олександр Дріз.

Фільм створено Міжнародним продюсерським центром «Фор-Пост» за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як скласти освітню програму: від теорії до практики

Освітня програма — обов’язковий документ ЗДО. Педагогічні колективи мають право обирати для використання в роботі чинні освітні програми, перелік та особливості реалізації яких обговорює та схвалює педагогічна рада закладу дошкільної освіти.
24474

Дбаємо про гігієну дітей

У наш час дуже важливо дбати про гігієту. Адже чисті руки - це запорука здоров'я. Та як заохотити дітей мити руки?
4295

Рухливі ігри в дитячому садку

Рухливі ігри розвивають фізичну активність, увагу, дрібну моторику, спритність, швидкість реакцій і просто дарують радість дітям. Скористайтеся нашою добіркою ігор, аби потішити дошкільників
72922

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді