Необхідність введення локдауну в Україні

Представники уряду зберуться на нараду, щоб дати прогнози розвитку епідемічної ситуації

Чи захистили ви права працівників на час карантину?

Представники Кабінету Міністрів України, уповноважені з питань запобігання розповсюдження коронавірусної інфекції, проведуть засідання, на якому дадуть прогнози розвитку епідемічної ситуації та визначяться, чи потрібно впроваджувати повний локдаун і в який період.

Цю інформацію опублікували в Офісі Президента України.

У цій нараді візьмуть участь міністри охорони здоров'я, економіки, внутрішніх справ, а також представники Ради національної безпеки і оборони.

Заплановано результати засідання повідомити одразу, щоб поінформувати людей заздалегідь і підготуватися з точки зору економіки та надання послуг населенню.

На думку Президента України, зараз необхідно визначитися з реалістичними прогнозами, щоб зрозуміти, чи витримають навантаження медична система та економіка України.

«Ми розробили економічну програму допомоги, постійно вдосконалюємо систему охорони здоров'я. Треба, щоб і бізнеси, і люди були готовими, якщо уряд вважатиме, що жорсткого карантину не оминути», — наголосив Володимир Зеленський.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Адаптація учнів 1 класу до навчання

Учорашні дошкільники нетерпляче чекають першого вересня, мають позитивне налаштування на навчання. Бути щасливим володарем портфеля, підіймати руку на уроці, отримувати відмітки — все це як чудова гра. Та згодом може виявитися, що грати не так уже й цікаво.
38587

Коли весняні канікули в школі — працює план

Кожен заклад освіти самостійно планує графік канікул. У декого вони розпочнуться в березні і будуть короткотривалими. Більшістю організаційних питань до весняних канікул у загальноосвітньому навчальному закладі опікується заступник директора
22251

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді