УЦОЯО опублікував рекомендації щодо розвитку компетентностей молодших учнів

Учителям надали рекомендації з формування читацької та математичної компетентностей

Математичні компетентності дитиниЯк працювати з трудовими книжками під час воєнного стану

 

Експерти Українського центру оцінювання якості освіти підготували рекомендації з формування читацької та математичної компетентностей учнів початкової школи.

Відповідні рекомендації були розроблені за підсумками загальнодержавного зовнішнього моніторингу якості початкової освіти «Стан сформованості читацької та математичної компетентностей випускників початкової школи закладів загальної середньої освіти», що проводився в 2021 році. 

Насамперед у матеріалах УЦОЯО зазначається про формування математичної та читацької компетентності в учнів початкових класів.

Пропоновані рекомендації містять описи конкретних практик і зразки завдань, які можна використовувати під час навчальних заняттях, зокрема та як приклади для розроблення діагностувальних робіт.

Детальніше ознайомитися з документами методичних рекомендацій можна в прикріплених файлах. 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді