Вступна кампанія 2023 року пройде в особливому порядку

Провести всі етапи підготовки до вступної кампанії у визначені терміни неможливо

Вступна кампанія 2023

Як провести тарифікацію педагогів

Міністерство освіти та науки розробило законопроєкт щодо прийому до закладів фахової передвищої та вищої освіти у 2023 році в особливому порядку.

Таку інформацію зазначили на сайті освітнього відомства. 

У Міносвіти повідомляють, що у зв’язку із повномасштабною війною в Україні та подоланням її наслідків, провести всі етапи підготовки до вступної кампанії 2023 року у визначені терміни неможливо.

Зокрема, новий законопроєкт передбачає організацію прийому вступників до закладів фахової передвищої та вищої освіти у 2023 році без дотримання вимог законів «Про фахову передвищу освіту» та «Про вищу освіту».

Відповідний документ погоджений Міністерством фінансів, Міністерством економіки, Міністерством цифрової трансформації та надісланий для проведення правової експертизи до Міністерства юстиції та антикорупційної експертизи до НАЗК.

Після внесення законопроєкту до парламенту, МОН оприлюднить проєкт Порядку прийому на навчання до закладів вищої освіти в 2023 році для громадського обговорення.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Яка структура 2024/2025 навчального року

Навчальний рік 2024–2025 стартує 2 вересня. Дізнайтеся, коли завершитися навчальний рік, яка його структура та на що звернути увагу в умовах війни
247951

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді