Особлива церемонія нагородження Global Teacher Prize 2022

Премія Global Teacher Prize: нагородили вчителів, чиї історії надихають

Церемонія нагородження

Як працювати з трудовими книжками під час воєнного стану

Національна премія Global Teacher Prize вшосте відзначила освітян. У 2022 році замість визначення фіналістів розповіли історії хоробрих педагогів.

Церемонія нагородження для вчителів відбулася 2 жовтня під час ефіру національного телемарафону. Організатором премії стала громадська спілка «Освіторія».

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль особисто подякував і привітав педагогів. Вчителі отримали цінні подарунки від прем’єра.

«Попри те, що ворог атакував нашу землю, освітній процес продовжується. Ми робимо все, щоб навчання було безпечним, українська освіта стала невіддільною частиною європейського освітнього простору, а професія вчителя в Україні належно цінувалася», — наголосив Денис Шмигаль.

Варто зазначити, що цьогоріч у Global Teacher Prize відзначили історії вчителів, які навчають дітей у найскладніших умовах, вступили до лав ЗСУ та захищають країну, стали волонтерами, протистоять на окупованих територіях, шукають нові способи для навчання.

Зокрема, відзнаки отримали вчитель української мови та літератури Юрій Гайдученко, вчителька інформатики Людмила Булигіна, вихователька Наталя Песоцька, вчителька Ірина Сокол, завідувачка центру медико-психологічної соціально-реабілітаційної допомоги Олена Анопрієнко, вчитель фізкультури Олександр Сухоручко, вчительку початкових класів Валерія Гукова.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Сертифікація вчителів: що варто знати у 2024 році

У статті зібрали для вас головне про цьогорічну сертифікацію. Дізнаєтеся про зміни та нововведення у сертифікації вчителів. А також коли буде проходити кожен етап сертифікації.
74203

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді