Відомі результати першого етапу сертифікації вчителів

Інформацію про допуск учасника сертифікації до наступного етапу розміщено в електронному кабінеті

Результати сертифікації вчителів

Як провести тарифікацію педагогів

Учасники першого етапу сертифікації вчителів початкових класів отримали результати, які вже розміщено в персональних електронних кабінетах.

Таким чином, вчителі можуть завантажити картки результатів та сканкопії своїх бланків відповідей під час проходження ЗНО.

Максимальна кількість балів, яку можна було набрати, правильно виконавши всі завдання тесту, складає 100.

Якщо за результатами ЗНО учасник сертифікації набрав менше 60 тестових балів, то вважається, що він не пройшов перший етап. Такі вчителі не допускаються до участі в наступному етапі сертифікації.

Зокрема, інформацію про допущення чи недопущення учасника сертифікації до участі в наступному етапі розміщено в електронному кабінеті одночасно з результатами незалежного тестування.

Окрім того, в Українському центрі оцінювання якості освіти зауважили, що в разі виникнення сумнівів щодо правильності встановлення результату учасники сертифікації можуть до 28 вересня включно подати апеляційну заяву щодо результатів тестування до апеляційної комісії при УЦОЯО.

Таку апеляційну заяву необхідно надсилати на адресу: вул. Володимира Винниченка, 5, м. Київ, 04053 (із поміткою «Апеляційна комісія УЦОЯО»), або на електронну адресу [email protected] (із поміткою «Апеляційна комісія УЦОЯО»).

Розгляд такої заяви здійснюється протягом десяти календарних днів із дня її отримання.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді