Працівникам УЦОЯО та регіональних центрів оцінювання підвищать зарплати

МОН з Кабінетом Міністрів і Міністерством фінансів дійшло згоди щодо підвищення заробітної плати працівникам Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти

Нові рекомендації ВООЗ щодо роботи під час пандемії

Працівникам УЦОЯО та регіональних центрів оцінювання підвищать зарплати

Про це повідомив у Telegram т. в. о. міністра освіти Сергій Шкарлет.

Сергій Шкарлет наголосив, що фахівці Центру впродовж року опрацьовують документи випускників, готують дані, підтримують роботу інформаційної системи. При цьому, їхній середньомісячний посадовий оклад становить 9–10 тисяч гривень.

«Нагадаю, мені голослівно дорікали, що я буцімто хочу «скасувати» ЗНО. Але правда в тому, що протягом останніх місяців я наполегливо намагався забезпечити якісну роботу Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО) та регіональних центрів, які, власне, і проводять ЗНО», – зауважив т. в. о. міністра.

Крім того, він висловив переконання, що підвищення рівня заробітної плати освітянам, зокрема й працівникам УЦОЯО, є надзвичайно важливим питанням.

Отримуйте новини там, де Вам зручно – Telegram та Facebook

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді