Окупанти проведуть для школярів урок про «патріотизм»

В окупованому Маріуполі 12 вересня окупанти хочуть провести для учнів 5–11 класів окремий урок, на якому навчатимуть «патріотизму»

dyskryminatsia_2021_Pedrada.jpg

Які вимоги з безпеки виконати, щоб заклад міг працювати

Таку інформацію повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

Окупанти хочуть сформувати мету заняття: пробудження інтересу до вивчення «вітчизняної» історії та культури, виховання патріотизму, формування та конкретизація поняття «родіна», усвідомлення власного ставлення до неї.

«Урок, де будуть навчати “как надо Родину любить”, “чому російські бомби, що знищили життя маріупольських дітей, – це добро”, а також “чому розтрощене місто та тисячі загиблих, зокрема, дітей – це визволення”. Окремий урок для учнів 5–11 класів буде присвячений війні. І все б нічого, але є логічне запитання: до чого тут український Маріуполь?», – наголошує Андрющенко у своєму Телеграм-каналі.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді