Нарада щодо доплат за COVID у Міністерстві фінансів

У Міністерстві фінансів заплановане проведення наради щодо перерозподілу коштів Фонду боротьби з COVID-19

Нарада відбудеться спільно з представниками МОН, МОЗ та МВС. Обговорять питання щодо перерозподілу коштів Фонду боротьби з COVID-19 на доплати до заробітної плати окремим категоріям працівників, зокрема, працівникам закладів освіти.

Підвищення розмірів оплати праці працівників освіти

Про це йдеться у листі Міністерства фінансів у відповідь на звернення Профспілки працівників освіти і науки стосовно необхідності забезпечення захисту освітян, які забезпечують освітній процес в умовах карантину.

Питання пріоритетності визначення напрямів використання коштів, передбачених у державному бюджеті, має насамперед вирішуватися Міністерством освіти і науки як головним розпорядником бюджетних коштів.

«Водночас на виконання доручення прем’єр-міністра України Д. Шмигаля від 23.09.2020 №39787/0/1-20 та відповідно до листа Міністерства фінансів України від 25.09.2020 №07060-06-5/29668 28 вересня 2020 року у Міністерстві фінансів України планується проведення наради з Міністерством освіти і науки України, Міністерством охорони здоров’я України та Міністерством внутрішніх справ України щодо перерозподілу коштів Фонду боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, на доплати до заробітної плати (грошового забезпечення) окремим категоріям працівників закладів освіти, охорони здоров’я та поліцейським», - йдеться у листі Мінфіну.

Отримуйте новини там, де Вам зручно – Telegram та Facebook

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Про бюджетні запити шкіл: популярно

До початку бюджетного року школи мають спланувати свої потреби на новий рік та подати бюджетні запити… Ні, тут ви не знайдете відповіді, як скласти бюджетний запит на новий бюджетний рік. Але зрозумієте інше
9745

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді