Більше призів для Всеукраїнського конкурсу «Директор 2020: краща практика»

Теми:
Триває реєстрація на І Всеукраїнський конкурс для керівників закладів освіти «Директор 2020: краща практика». Отримайте визнання, грошовий приз — 20 000 грн та інші подарунки від спонсорів

У Конкурсу «Директор 2020: краща практика» ще більше призів від спонсорів! Окрім грошової винагороди, переможці конкурсу отримають:

  • директор школи — інтерактивну дошку
  • директор дитсадка — документ-камеру

Більше призів від Всеукраїнського конкурсу «Директор 2020: краща практика»Більше призів від Всеукраїнського конкурсу «Директор 2020: краща практика»

Партнерами стала компанія Intboard, яка спеціалізується на виробництві та реалізації сертифікованого інтерактивного обладнання для освіти та бізнесу.

Більше призів від Всеукраїнського конкурсу «Директор 2020: краща практика»Пропонує інтерактивні столи, дошки та сенсорні LCD-панелі.
Надає послуги по монтажу та налаштуванню обладнання, проводить навчальні майстер-класи для клієнтів всіх категорій.

Більше призів від Всеукраїнського конкурсу «Директор 2020: краща практика»Ще одним партнером є TM "NEOR". Спеціалізуються на сертифікованому електроно-цифровому обладнанні, а саме 3D-принтерах, документ-камерах та ламінаторах.

Стати партнером

Крім того, нагадаємо, що номінантів конкурсу запросять на топову подію освітянської спільноти.

Найліпші конкурсні роботи опублікуємо в:

Встигніть долучитися!

Взяти участь у КОНКУРСІ

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42295

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді