Всеукраїнський конкурс «Директор 2020: краща практика»: беріть участь та перемагайте!

Державна служба якості освіти України, журнали «Практика управління закладом освіти» та «Практика управління дошкільним закладом» запрошують до участі у І Всеукраїнському конкурсі для керівників закладів освіти «Директор 2020: краща практика». Отримайте визнання та грошовий приз — 20 000 грн

Ви амбітний, прогресивний, відповідальний та творчий керівник? Поділіться, як забезпечуєте якість освітньої діяльності у вашому закладі — беріть участь у І Всеукраїнському конкурсі для керівників закладів освіти «Директор 2020: краща практика». Читайте, як взяти участь у конкурсі й уперед — до перемоги!

Перейти на сайт конкурсу

Конкурс «Директор 2020: краща практика»: зареєструвався, взяв участь, переміг!

У конкурсній роботі розкажіть про те, як забезпечуєте якість освітньої діяльності закладу. У ній подайте опис практичної діяльності, тобто що саме ви зробили, щоб досягти високих показників та «докази» успішності у форматі «ось так було, а так стало».

Конкурсна робота може бути про освітнє середовище закладу освіти, оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти, налагодження роботи з працівниками закладу, управлінські процеси.

Директорів-переможців визначать у двох категоріях — «Дошкільна освіта» та «Загальна середня освіта».

Роботи оцінюватиме журі у складі: фахівців Державної служби якості освіти України, очільника ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» та фахівців Цифрового видавництва Експертус.

Роботу оцінюватимуть за такими критеріями:

  • актуальність, новизна, оригінальність;
  • системність, практична значущість;
  • можливість упроваджувати в різних закладах загальної середньої та дошкільної освіти;
  • усвідомлення сутності підходів, на яких ґрунтується забезпечення системи якості;
  • культура оформлення конкурсної роботи: глибина розкриття теми; структурованість, логічність і технологічна грамотність матеріалів; простота викладу тощо.

Переможець конкурсу отримає грошову винагороду. Номінантів конкурсу запросять на топову подію освітянської спільноти.

Найліпші конкурсні роботи опублікуємо в:

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді