МОН щодо підготовки до навчального року

Міністерство освіти і науки доручило керівникам закладів освіти розпочати підготовку до нового навчального року та опалювального сезону в умовах адаптивного карантину

Як організувати навчання в умовах карантину

Лист підписаний в.о. міністра освіти і науки Сергієм Шкарлетом.

У рекомендаціях - керівникам закладів освіти необхідно поінформувати учасників освітнього процесу та працівників про подовження адаптивного карантину та заборони, що діють на території України на період дії карантину в залежності від рівня епідемічної небезпеки в регіоні або окремих адміністративно-територіальних одиницях.

Також мають бути проведені інструктажі з безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу, правил поведінки у закладах освіти, правил пожежної безпеки, електробезпеки, безпеки дорожнього руху, профілактики шлунково-кишкових захворювань, норм гігієни та виробничої санітарії, правил поведінки в громадських місцях, а також інстуктажі щодо поводження з незнайомими людьми та предметами, користування громадським транспортом, попередження травмування тощо.

Крім того, багато пунктів стосуються стану пожежної безпеки в закладі освіти, стану електрогосподарства та утриманню території закладу освіти.

Отримуйте новини там, де Вам зручно – Telegram та Facebook

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді