Найчастіше вчителі використовують Viber– дослідження дистанційної освіти

Команда Центру інноваційної освіти «Про.Світ» провела дослідження стану реалізації дистанційного навчання в Україні

Загалом у дослідженні взяло участь 5410 респондентів з 24 областей. Анкету було розіслано в освітянські спільноти соціальної мережі Facebook та надіслано на електронні адреси шкіл з 14 областей України.

Перевірте рівень паніки: ТЕСТ

71,6% респондентів засвідчили, що навчання у їхньому закладі освіти здійснюється онлайн, педагоги працюють виключно з дому. 20,3% опитаних періодично відвідують школу відповідно до сформованого графіку чергування. 0,4% опитаних щоденно відвідує навчальний заклад через вимогу керівництва.

Найчастіше для комунікації та роботи з учнями вчителі використовують месенджер Viber й комбінують його з іншими ресурсами. Перевагу віддали 92% опитаних.

Найчастіше вчителі використовують Viber– дослідження дистанційної освіти

Однією з проблемою в реалізації дистанційного навчання, за даними всіх респондентів, є те, що не всі учні виходять на зв’язок та роблять домашні завдання. Так відповіли близько 73% опитаних. Майже 50% зазначили, що проблемою також є відсутність попереднього досвіду реалізації дистанційного навчання. 14,4% вказали, що проблемою є відсутність потрібної техніки вдома. 5% зауважили, що проблемою є відсутність потрібної техніки у школі. 2,3% вказують, що проблема полягає у відсутності необхідної техніки в учнів. Понад 1% опитаних стверджують, що не мають жодних проблем в процесі реалізації дистанційного навчання.

Найчастіше вчителі використовують Viber– дослідження дистанційної освіти

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42312

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді