В Україні запрацює онлайн-платформа Learning Passport

Уже у травні в Україні планують запустити освітню онлайн-платформу

Освітня онлайн-платформа Learning Passport є результатом партнерства між ЮНІСЕФ, Майкрософт і Кембриджським університетом.

Ресурс допоможе у навчанні дітям та молоді на дистанційному навчанні. Та включатиме онлайн-книжки, відео а також додаткову підтримку для батьків тих дітей, які мають особливі освітні потреби.

Що встигнути до кінця навчального року

«Ми повинні об’єднатися та взяти до уваги всі можливі способи, щоб допомогти нашим дітям пройти через ці важкі часи. З нашими давніми партнерами, такими як Майкрософт, ми можемо швидко надати дітям та молоді інноваційні та придатні до адаптації рішення. Адаптація платформи Learning Passport – це нагадування про те, як багато ми можемо досягти для дітей разом з нашими партнерами у часи, коли криза поглиблюється на глобальному рівні», – розповіла виконавчий директор ЮНІСЕФ Генрієтта Фор.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді