Президент підписав Закон «Про повну загальну середню освіту»

13 березня 2020 року Володимир Зеленський підписав Закон «Про повну загальну середню освіту»

Нагадаємо, що Закон був ухвалений Верховною Радою ще 16 січня 2020 року.

«Дякуємо Президенту за підтримку закону – відтепер ми маємо можливість втілювати у шкільній освіті заплановані зміни. Цей закон покликаний розвивати Нову українську школу та надавати нові можливості для наших учнів та їхніх батьків, вчителів, освітніх управлінців. Попереду – чимало кропіткої роботи над втіленням запланованих змін. Закликаємо долучатись до них усіх, хто зацікавлений у побудові Нової української школи», – зазначила заступниця Міністра освіти і науки Любомира Мандзій.

Підвищуйте кваліфікацію дистанційно!

Закон гарантує рівний доступ до освіти для учнів, забезпечує педагогічну автономію вчителів та передбачає більше можливостей для шкіл у використанні власних коштів.

Також документ надає вчителям реальну автономію у створенні програм, розробці систем оцінювання, відкриває ширші можливості для підвищення кваліфікації та зростання їхньої зарплати.

Закон

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді