Комітету ВРУ надав відповідь щодо пенсій за вислугу років

На звернення ЦК Профспілки до Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів прийшла відповідь

ЦК Профспілки звернувся до Комітету з приводу необхідності врегулювання питання можливості виходу на пенсію за вислугу років педагогічних працівників у зв’язку з Рішенням Конституційного Суду України від 4.06.2019 № 2-р/2019 щодо невідповідності Конституції України змін до Закону України «Про пенсійне забезпечення».

Хто піде у відпустку на 56 днів

«Цілком погоджуємось з Вами, що ситуація, яка склалася з дотриманням прав на пенсійне забезпечення працівників закладів освіти потребує нагального вирішення та законодавчого врегулювання», - йдеться у відповіді Комітету.

Крім того, у листі повідомляється, що народні депутати України - члени Комітету ознайомлені з ними для врахування в подальшій законотворчій роботі.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Прохолодна робота дошкільного закладу в літню спеку

Синоптики прогнозують спекотне й посушливе літо. Найвищою температура повітря буває в липні та на початку серпня. Як організувати провітрювання приміщень, аби запобігти негативному впливу спеки на дитячий організм
8750

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
5017

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді