Вартість пробного ЗНО у 2020 році

Регіональні центри оцінювання якості освіти визначили вартість пробного ЗНО 2020

Регіональні центри оцінювання якості освіти визначили вартість участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні для усіх бажаючих, хто хоче скористуватися даною можливістю під час підготовки до державного тесту.

Вартість проходження одного тесту в 2020 році становитиме від 138 грн до 150 грн, в залежності від території України, на якій проживає учасник.

Підготуйтеся до ЗНО з iLearn

Реєстрація для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме з 03 до 24 січня 2020 року на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Пробне ЗНО з української мови і літератури у 2020 році відбудеться 21 березня, з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) ̶ 28 березня. Скласти можна тільки один тест у кожний з тестових днів.

Детальна інформація та порядок реєстрації для участі у тесті розміщено на а сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Для всіх зареєстрованих учасників пробного ЗНО буде створено інформаційні сторінки, на яких до 02 березня буде розміщено інформацію про час і місце проведення пробного ЗНО, а згодом ̶ результати тестування.

ЗНО

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді