Відбулась серпнева педагогічна рада освітян Київщини

21 серпня 2019 року відбулась педагогічна рада на тему: «Формування Людини Майбутнього – основний ціннісний орієнтир сучасної освіти»

Основною метою педагогічної ради стало визначення пріоритетів розвитку системи освіти Київщини у 2019/2020 навчальному році.

У ході засідання учасники обговорили питання диджиталізації освіти, стратегії інклюзивної, корекційної та спеціальної освіти. Крім того, увагу зосередили на питаннях можливостей дошкільної та позашкільної освіти.

Вихідні та робочі 2020

Під час інтерактивних тематичних локацій у форматі OpenSpace учасники мали змогу ознайомитись з питаннями STEM-векторів трансформації сучасної освіти, викликів та перспектив шкільного іншомовного ландшафту та іншими.

Організаторами заходу стали Київська обласна державна адміністрація, Київська обласна рада, Департамент освіти і науки Київської обласної державної адміністрації та Бучанська міська рада.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42296

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді