Затверджено Методичні рекомендації щодо створення, змісту та завантаження е-портфоліо

Рекомендації затвердили для здійснення самооцінювання учасниками сертифікації

Електронне портфоліо - сформована учасником сертифікації в електронному вигляді добірка матеріалів, що свідчить про педагогічну майстерність учасника сертифікації.
Методичні рекомендації щодо створення, змісту та завантаження е-портфоліо затверджено МОН наказом від 30 травня 2019 року № 755.
Рекомендації призначені для використання учасниками сертифікації під час проведення власної педагогічної майстерності з формування ключових компетентностей і вмінь.
Самооцінювання учасником сертифікації здійснюється з метою проведення оцінки динаміки професійного зростання та індивідуального розвитку, виявлення сильних і слабких сторін власної професійної діяльності.
Результати учасник сертифікації має відобразити у створеному ним е-портфоліо, яке включає:
  • заповнену анкету самооцінювання, форма затверджена наказом Державної служби якості освіти України від 01.04.2019 № 01-11/16;
  • опис навчального заняття, проведеного учасником сертифікації відповідно до навчального плану.

Вихідні та робочі 2020

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Сертифікація вчителів: що варто знати у 2024 році

У статті зібрали для вас головне про цьогорічну сертифікацію. Дізнаєтеся про зміни та нововведення у сертифікації вчителів. А токож, коли буде проходити кожен етап сертифікації.
73167

Як оцінюватимуть учасників сертифікації-2020

Державна служба якості освіти оновила методику оцінювання професійних компетентностей учасників сертифікації. Як воно відбуватиметься у 2020 році? Скачайте оновлену методику оцінювання, а також нову анкету самооцінювання учасником сертифікації власної педагогічної майстерності
16683

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді